Denna sommaren ska vi vilaVad ska alla göra i sommar?

Själva har vi stora planer på denna sommaren. Eftersom vi spenderade till att renovera vårt lilla hus så fanns det varken tid eller pengar över till att hitta på något roligt. Så nu ska vi ta igen den tiden genom att ha riktigt trevlig. Vi ska bland annat ha släktträff hemma hos oss (nu när det faktiskt får att vara hos oss). Det ska bli riktigt roligt. Det var ett tag sedan vi gjorde något med familjen och kusinerna, så det ser jag verkligen fram emot. Då ska vi dra fram den stora grillen och bara äta och ha trevligt hela dagen. 

Vi har även planerat att vi ska hyra båt! Aldrig har jag gjort det innan så det bli väldigt spännande. Min kille har innan spenderat många somrar som barn att åka runt på havet, fiska, grilla, bada och ha det mysigt. Det ska bli väldigt roligt att få se hur han hade det som liten och få uppleva en del av hans barndom. Jag vet inte riktigt var vi ska åka runt med vår båt, men det skulle min kille ta hand om. Han ska försöka hitta en stuga vi kan hyra. Förhoppningsvis ligger den precis vid vattnet så att man kan ha båten stående hos oss. Har aldrig riktigt gjort något sådant, min familj har alltid åkt utomlands på semester när vi väl haft semester. Men min kille ahr alltid spenderat sin semester i sverige på olika ställen. 

Så detta var lite vad vi ska göra i sommaren. Det lär ju dyka upp fler saker som vi kanske bokar in oss på när det väl dyker upp något. Men det ska i alla fall bli skönt att slippa renovera hela tiden och faktiskt njuta av sina lediga dagar denna sköna sommar.